5 Şubat 2013 Salı

Super Bowl fenomeni ve Beyonce'nin fenomenel performansı

Amerikalıların şu Super Bowl olayını hiçbir zaman tam olarak anlamamışımdır. Alt tarafı Amerikan futbol liginin final oyunu yani, nedir bütün bu tantana? Normal lig zamanı bu kadar olayı oluyor mudur emin bile değilim. Ama işte Amerikalıların en başarılı olduğu konu bir şeyi ticarileştirmek oluncaa, Super Bowl'un ticari bir fenomene dönüşmesi işten bile değil.

Bu yıl yine çeşitli firmalar sadece Super Bowl'a özel reklamlar hazırladılar, birkaç dakika için milyon dolarlar döktüler. Sadece bu bile bomba bir olayken, tabii bir de devre arası şov kısmı var.

Bu yıl devre arası şovunu üstlenen Beyonce, MUHTEŞEM bir iş çıkarmış! İlk çıktığı zamanlardan bugüne dek en iyi hitlerini bir mash up yapmış. Hatta Destiny's Child üyeleri de beliriyor ve o grup döneminden şarkılarını bile söylüyor :)

Beyonce ve Destiny's Child kızları
Bu arada Destiny's Child üyeleri bence arada sırada hala Beyonce'nin onları sollayıp bir dünya starı olmasına şok oluyorlardır. Düşünsenize Beyonce kah bir gün Amerikan Başkanı'nın yemin töreninde ulusal marşı söylesin, kah öbür gün Super Bowl'da milyonların önünde fenomenel bir performans yapsın; bizim Destiny's Child kızları ise ancak ezo gelin gibi Beyonce'nin şovunda kenar süsü olarak takıladursunlar.....

Buyrun izleyin bakalım: (bu arada naçizane fikrim olarak Madonna'nın geçen yılki şovu > Beyonce'nin şovu)


2 yorum:

  1. Beyonce turkiyede hic konser verdimi!

    YanıtlaSil
  2. Yok henüz hiç konser vermedi. Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe stadında konser verecekti ama terör olayları nedeniyle iptal olmuştu.

    YanıtlaSil