17 Nisan 2013 Çarşamba

Friends geri mi dönüyor?

Friends cast, Friends ekibi, Friends reunion, Friends Oprah, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc
?
Dün birçok haber sitesini Friends'in comeback yapacağını ve dizinin kanalı NBC'nin onayladığı dönüyordu. Hatta daha önce iddia edildiği gibi yalnızca bir reunion bölümü değil, reunion sezonu çekileceği söyleniyordu. Acaba doğru mu?

Ben dizinin 2002-2003'den falan beri fanatik takipçisiydim o yüzden dizi bittiği sırada neler olup bittiğini de takipteydim ve de ne yazık ki şu an bunu okuyan Friendskolikleri üzmek istemem ama bu diziyle ilgili her yıl illa ki bir 'geri dönüyorlaar' haberi çıkar. İlki hatta 2005'te çıkmıştı, henüz daha hiçbir oyuncu başka bir projede tutunamamışken. Sonra zaten "Joey" dizisi geldi, acaba karakterlerden biri orada gözükecek mi rumor'ları oldu ama o da olmadı, sonra yine Şükran Günü reunionları, Noel reunionları iddiaları derken dizinin bitişinin onuncu yıldönümüne geldiiik.

NBC'nin reunion'ı onayladığı haberi onuncu yıldönümü olduğunu düşünüce makul. Ama bugün dizinin yaratıcılarından Marta Kauffman böyle bir durum olmadığını açıklamış. Hatta filmin de çekilmeyeceği açıklamış.. Bunun nedeni olarak da dizideki karakterlerin, insanın arkadaşlarının ailesi gibi olduğu o yaş dönemini geçtiklerini ve artık hepsinin kendi ailesi olduğunu açıklamış. Ayrıca kötü bir şey yapıp insanlarda hayal kırıklığı yaratmaktansa akıllarda her zaman güzel bir yer kalmasına daha sıcak bakıyormuş. Valla ikincisini bilemeyeceğim kendi becerileri ama ilki illa doğru olmak zorunda değil ki. Sonuçta dizi bu; aileleri olup bir yandan o "Friends" yaşamlarını sürdürebilirlerdi.
Neyse, NBC de zaten böyle bir şey düşünmediklerini açıklamış... Friends reunion'ı olacak diye bekleye bekleye ne çektik bee!

Friends cast, Friends ekibi, Friends reunion, Friends Oprah, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc
Ekip en son reunion'ı 2005'te Oprah'nın programında yapmıştı..

4 yorum:

  1. aaaaa üzüldüm ama yaa :/

    YanıtlaSil
  2. ay bari filmini çeksinlerr yani bu nee prensiplilik anlamdımmm

    YanıtlaSil
  3. yazıdaki friendskoliklerden biri....18 Nisan 2013 00:26

    yaaa bu haber üzdü ama yaaa insan bari bi açık kapı bırakır vicdansız mısın marta hanım!

    YanıtlaSil