13 Şubat 2013 Çarşamba

Türkiye'ye konser için yabancı ünlü akını!

Geçen gün uluslararası zincirlerin İstanbul'a akınını yazmışken ünlü şarkıcıların ve grupların akınını da yazmadan olmaz!

Eskiden bir şarkıcı/grup/dj Türkiye'ye gelsin diye hayranları yıllarca umutsuz beklerken, artık maşallah kim geldi kim gitti hesap yapamayacak duruma geldik. Hatta farkında mısınız eskiden gelen ünlü isimler baya olay olurdu, günlerce medyada konuşulurdu; artık bu durum da azaldı, yavaştan alıştık. (JLo'yu istisna olarak geçiyorum, çünkü kendisi resmen AYLARCA konuşularak bir rekor kırdı)

Bakınız sadece geçtiğimiz bir ay içinde konser için geleceği açıklanan isimler: daha iki yıl önce gelmiş olan Rihanna, Justin Bieber, David Guetta, Snoop Dogg, Gangnam Style ile dünyayı yıkan PSY. 

Yaza doğru yaklaştıkça daha bu liste uzayıp gidecektir, eminim. Geçtiğimiz birkaç yıldır olan bu durum, atık organizatörlerin Türkiye'deki hayran kitlelerinin potansiyelini fark edip turne rotalarına eklemeye başlamaları güzel bir şey bence. Darısı devamına diyelim.

Bu arada PSY, konserin haricinde O Ses Türkiye'nin finalinde şarkı söyleyecekmiş. Ne diyelim Acun'a helal olsun yani, her ismi getiriyor.

5 yorum:

  1. Acun'un başarısı gerçekten tartışılmaz. Dediğin gibi helal olsun.:)
    Ünlülerimiz bol olsun.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy sacmalamayin yaaa medya sisirmesi tamamen!!!

      Sil
  2. Rihanna ne zaman geliyoor??

    YanıtlaSil
  3. İnşallah dedikleriniz doğrudur ama justin Bieberin Türkler hakkında yaptığı açıklamadan sonra gelmesede olursite çok güzel bu arada♥♡♥♡♥♡♥

    YanıtlaSil