15 Temmuz 2011 Cuma

İtalyan dondurması istilası!

Bu ara cidden var böyle bir şey! İnanmıyor musunuz? O zaman kanıtlarla geliyorum size; şehirdeki yenilikler kısmına hepsini koymadım ki buradan sıralayayım çünkü bu ara her semte bir İtalyan dondurmacısı açılıyor!


Bebek'te; Taksim ve Nişantaşı'ndan sonra Cremeria Milano buraya üçüncü şubesini açtı. Ayrıca son zamanda her yerde görmeye başladığım L'era Fresca da şubeledi Bebek'i. Bir de, organik dondurmayla -İtalyan olmasa da- Migone Organik Dondurma açıldı.
Nişantaşı'nda; tüm bu italyan dondurma olayını başlatan Girandola, Atiye Sokak'ta stand/şube gibi bir şey açtı. Ayrıca Tünel'de şube açan Giolitti ve L'era Fresca da şubeledi burayı.
Bağdat Caddesi'nde ise; Cremeria Milano dördüncü şubesini açtı, Vera Fresca da açıldı yine burada. Bir L'era Fresca da Beşiktaş'a açılmış.
Bir de Ortaköy'de Ciao Gelateria diye bir İtalyan dondurmacası açılmış.

Ben anlayamadım valla bu kadar çok İtalyan dondurması aşığı insan var mı cidden? Çoğu da şu 4 markanın şubeleri: Cremeria Milano, Girandola, L'era Fresca, Giolitti. Talep olmalı herhalde ki şubeler ardı ardına açılıyor. Demek ki 2011 kışına nasıl macaronlar damgasını vurduysa, yazına da italyan dondurması aka gelato damgasını vuracak :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder