16 Şubat 2013 Cumartesi

Bağdat Caddesi'nde beliren Hello Kitty üssü

Bağdat Caddesi'nden geçerken bir dahaki sefere Suadiye civarında gözünüzü dört açın, gerçi dört açmaya gerek de olmayabilir çünkü bu pembelik merkezini fark etmemeniz imkansız: Hello Kitty World!

hello kitty bağdat caddesi, hello kitty suadiye

Eskiden Suadiye Burberry'nin tam karşısında yıllar boyu bulunan Salloon geçtiğimiz aylarda kapanmıştı ve öylece duruyordu, bir anda yerine sessiz sedasız Hello Kitty'nin kafesi açılmış durumda. Henüz gazetelerde görmedim ama kulaktan kulağa şeklinde yayılmaya başlamış bile.

Bir kafe düşünün ki tamamı pespembe ve malum kedicik Hello Kitty'nin resimleri her yerde! Sandalyelerin kılıfları, verilen şallar, masadaki çiçekler, bardaklar hatta şeker paketleri bile pembe! Tam bir "Hello Kitty World" olmuş anlayacağınız!


Ayrıca için de bir de koskocaman Hello Kitty dükkanı var, böylece çantadan kupaya Hello Kitty'ye dair lisanslı ürün ne varsa alabilirsiniz. Bence çocuklar için süper olmuş, tabii kızlar için de. Çevrenizde illa birkaç tane Hello Kitty delisi kız vardır eminim; yoksa bile pembe delisi kız vardır, onlar için de burası cuk oturmuş. Ama buraya giden erkeklerin biraz bunalacağına şüphem yok, en iyisi kızlar kızkıza takılmak için burayı tercih etsinler. :D

Konsepti de süper işlemişler bana kalırsa, tam bir Hello Kitty dünyası olmuş; bakalım ne kadar duracak?

*fotoğraf kaynağı: Foursquare sayfası

3 yorum:

  1. ohh beleşe yemek yenmiş pr yazıları döşenmişş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, blogumda tek bir tane bile PR yazısı yoktur. Hepsi kendimin gidip bizzat ücretini ödeyerek deneyimlediğim şeylerin yazılarıdır.

      Sil