18 Şubat 2013 Pazartesi

Yeni milli ünlümüz: Biscolata Carlos


Biscolata reklamlarıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Carlos'a tam talih kuşu kondu: Şimdi de Tayfun Güneyer'in dizisinde başrol oynayacakmış! Hem de daha önceden teklif Kıvanç Tatlıtuğ, Emre Altuğ, Mustafa Sandal gibi isimlere götürülmüş! Valla ülkemizdeki şu yabancı az ünlülere merak nereden geliyor bilemiyorum :)

Bakınız Pascal Nouma, Ivana Sert, Wilma Elles hepsi Türkiye'de köşeyi döndü resmen ve artık Türkiye'den ayrılmak bile istemiyorlar. Eee art arda işler yağarken kim gitmek ister? Şimdi Carlos Martin de Türkçe derslerine başlamış ve Türkiye için "ikinci vatanım" diyormuş. Ben Carlos'un yerinde olsam tası tarağı toplar bir an önce Türkiye'ye yerleşirdim...

 ...çünkü manyakça bi ilgi var! Twitter'daki 10 bin takipçisinin neredeyse tamamı Türk! Ayrıca sadece Biscolata'da oynadı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sürekli fotoğraf çekimlerinde, farklı markaların yüzü oluyor falan. Ayrıca geçtiğimiz yaz (şimdi sevgilisi olan) Ziynet Sali'nin klibinde oynamıştı, geçenlerde de Petek Dinçöz'ün yeni çıkacak klibinde oynamış, şimdi de dizide başrol... Bakın dediydi dersiniz, seneye de Survivor'a Yok Böyle Dans'a katılır ve artık ebedi olarak milli ünlümüz olarak kalır. Hatta Ziynet gibi bir Türk gelin bile bulabilir ve milli damat da olur, kim bilir. :D Ne diyelim şansı bol olsun, ülkemiz arada bazı isimleri şöhret yağmuruna tutmaya bayılıyor.

Biscolata Carlos Martin'in yer aldığı reklamlardan sadece ikisi

2 yorum:

  1. 4-5 ay blog yazmadın sonra patladın şimdi tekrar bıraktın. artık seneye şubat ayına görüşürüz sanırım adfjahdjfas

    YanıtlaSil