12 Aralık 2012 Çarşamba

Minik kız Bengü artık büyüyor mu? KlipAnaliz: Haberin Olsun


"Bir single nasıl olmalı?"nın yanıtı niteliğinde bir single gelmiş Bengü'den. "Anlatacaklarım Var" isimli single'ındaki hareketli "Haberin Olsun" da slow "Yaralı" da çok başarılı şarkılar olmuş. Bugün KlipAnaliz'leyeceğim şarkı ise taze klipli "Haberin Olsun".

Öncelikle şarkıya bayıldım! Zaten Bengü'nün hafif duygulu, temiz yorumunu hep sevmişimdir. Zeki Güner bestesi olan şarkıyı Mustafa Ceceli de aranjesiyle uçurmuş! Cidden mıymıy bir şarkıcı olarak duran Mustafa Ceceli'nin bu aranjeleri nasıl yaptığına şaşırıyorum, iyi bir müzik adamı gerçekten. Şarkıya puanım 9/10. Hatta dur ya 10/10 olsun!


Klip ise Türkiye'deki en başarılı iki klip yönetmeninden diğerine yani Nihat Odabaşı'na ait (diğeri de Murad Küçük). Nihat Odabaşı yine her zamanki gibi temiz ve kaliteli bir klip ortaya koymuş. Ayrıca bu sefer Bengü'yü alışkın olduğumuzdan farklı görüyoruz! Klip boyunca Bengü direk danslarıyla, bakışlarıyla ve de tarzıyla "artık büyüdüm" mesajını bize veriyor. Ama bu mesaj zamanında "Korkma Kalbim" klibinde yaptığı gibi yeşil elmalar içinde bikiniyle debelenmece gibi sakil durmuyor, tam aksine tam bir yetişkin havası veriyor. Yetişkin, olgun ve de artık kendini keşfetmiş. Zaten single'ındaki şarkılar ve yorumu da bunu destekler nitelikte; yeni albümü merakla bekletiyor insana. Klipte çok uzatılabilecek bir şey yok; sade, hoş, düzgün, yerinde. Klip puanım 9/10. (Bu yazı fazla yıkama-yağlama durdu ama valla yıkama yağlamam kime olacak ki? Cidden şarkıda da klipte de olumsuz bir şey bulamadım, sori)

Klipte direk dansı yapan Bengü, artık "büyüdüm" mesajı vermeye çalışıyor.


1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil