17 Şubat 2012 Cuma

Aklıma Takılanlar

  • Hürriyet niye hala Ömür Gedik'i gazetede tutuyor anlayamıyorum. Sinema yazarı olarak biliyoruz ama haftasonu Hürriyet Keyif eki dışında sinema yazdığı yok (O da ne kadar düzgün tartışılır). Haftaiçi Kelebek'teki köşesinde de sadece hayvanlar hakkında yazıyor, 4 konu yazıyorsa 3 tanesi hayvanlar, haçiko falan. Tamam, böyle konulara değinmesi çok güzel ama her gün her gün sıkıyor; hem de gazetenin en arka sayfasını işgal ediyor.

    Acaba çok reyting getirisi mi var gazeteye, yazıları çok mu tıklanıyor, nedir olayı çözemedim. En sıkıcı Kelebek yazarı! (ikincisi de Yonca Tokbaş bu arada) (aa çok istediniz: üçüncüsü de Ayşe Aral olabilir, adaylarda)

  • Halil Sezai fırtına gibi esiyor, albümü en çok satanlar listesinde haftalardır ilk 3'te, çıkış şarkısının klibi sadece Youtube'da 10 milyona yakın bir rakama ulaşmış durumda, her yerde o var, herkes onu konuşuyor, tüm radyolar çalıyor falan ama itiraf ediyorum: Ben o kadar da bayılmıyorum! Şarkısını ipod'uma yüklemedim bile, çünkü içimi daraltıyor, özellikle de şarkısının o "ayy ayy" dediği kısımlar. Diğer şarkılarını da sevemedim, olmadı. Bu büyük hype'ı da tam anlayamadım o yüzden.
bu poz bile bayık sanki?
  • TNT'yi hiç izliyor musunuz? Bir gün açın reklam aralarında dönen jingle'ın bi dinleyin, şuh bir sesle "teeeneeeteee". Nedense çok komik geliyor.
  • Bu yıl ne kadar çok kar yağdı değil mi? Ben daha önce bu kadar çok ve sık kar yağdığını hatırlamıyorum İstanbul'a. Kar yağmasını çok sevmeme ve her seferinde çocuk gibi sevinmeme rağmen artık alışkanlık kazandım, "hı kar yağıyor yine" falan oluyorum.

2 yorum:

  1. Find bargains for the family at local garage sales. Sometimes, the bargains can be found at different stores, so shop
    around in your neighborhood stores for the best deal. To save energy, the aim was for residents
    to program their schedules for regulating home temperatures,
    which proved to be complex and not popular in use.


    my site :: nest thermostat

    YanıtlaSil
  2. Look at the user remarks in places like Amazon and B&H photo.
    If you are searching for a camera that shoots high quality video clip and stills then this a single is for you.
    The increased features of the camera in fact, justify the price hike.


    Feel free to visit my webpage: canon mark 5d iii

    YanıtlaSil