11 Şubat 2012 Cumartesi

Zamane Kahvesi'ne bi uğrayın

Bugün arkadaşlarımla bir değişiklik yapıp Bağdat Caddesi'ndeki Zamane Kahvesi'ne gittik ve bayaa memnun kaldık! Aslında daha önce Zamane Kahvesi'ne Nişantaşı'nda 2 kez gitmiştim ama nedense bu sefer bi farklı geldi, daha dikkatimi çekti.

zamane kahvesi, zamane kahvesi kahvaltı, zamane kahvesi bağdat caddesi, zamane kahvesi suadiye, zamane kahvesi nişantaşı, zamane kahvesi gün tabağı, zamane kahvesi menü, zamane kahvesi fiyatlar
Öncelikle menüyü değiştirmişler, çok dinamik ve sevimli bir menü olmuş. İnsan yemeklerin ve tatlıların fotoğraflarını gördükçe karnı acıkıyor. Hatta yemek seçeneklerine "Gün Tabağı" diye bir karışık tabak da eklemişler içinde yaprak sarmadan, mercimek köftesine, kısıra kadar birçok "gün yemeği" mevcut, süper duruyor :) Biz kahve & tatlı için gittik ama yemek için tekrar gitmek şart oldu!

İçecek menüsü de çok zengin, bir sürü içecek karışımları, çay karışımları yapmışlar ve her birine canı çekiyor insanın. Hatta Osmanlı şerbetleri bile var menüde! Tatlı menüsü de yine oldukça zengin ve insan hangisini yiyeceğini şaşırıyor. Tek beğenmediğim nokta şubelerinin lacivert duvarları, insanın içini kapatıyor biraz. Keşke şöyle daha açık bir renk olsaymış, mekan ve konseptle de daha uyumlu olurmuş bence.

Fiyatlara gelecek olursak, salata ve ana yemek tarzı şeylerin fiyatları +/- 20 TL civarında ve Nişantaşı-Cadde fiyatlarına oranla makul olduğunu düşünüyorum, içecek fiyatları da oldukça değişken, merak edenler şuradan menüyü inceleyebilir.

Eğer farklı bir yer denemek, biraz bi şeyler atıştırmak istiyorsanız uğrayın bence Zamane Kahvesine, afiyet olsun ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder