10 Şubat 2012 Cuma

Aklıma Takılanlar


Geçen hafta twitter'da şu yurtdışındaki meşhur Türk modacı, hatta Trussardi'nin yeni tasarımcısı Ümit Benan'ı takip etmeye başladım. Kendisi takip etmeye başladığım bir haftalık süre içinde NY, Milano, Paris ve Tokyo'da bulundu! Ben takip ederken yoruldum, insan ambale olur valla.


Bu aralar twitterda Demet Akalın'ı takipleyenler veya gazetelerin magazin sayfalarına bakanlar farkındadır: Demet Akalın ve Seren Serengil yeni kankalar. Neredeyse her gün buluşuyorlar, kahvaltıya gidiyorlar, gece dışarı çıkıyorlar vs. Tam anlamıyla "yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor". Maşallah ne güzel ama malum Demet Akalın böyle çok sıkı fıkı oluverdiği arkadaşlarıyla sonra bir anda kavga ediyor ve ilişkisini kesiveriyor (bkz. Elif Güvendik, Ebru Yaşar vs.) Yani Demet Akalın- Seren Serengil küslüğü haberi yakındır duyulmasına.


Bu arada Demet Akalın ve Seren Serengil'e ek olarak Alişan ve arkadaşları Tuğba Tetik de eküri halinde dolanıyorlar; bu hafta içinde twitter'da bu dörtlünün tweetleri okurken kendimi BBG evini veya bir reality-şovu izler gibi hissettim zaman zaman, an be an tweetleme durumlarıyla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder