11 Kasım 2011 Cuma

Magazinel durumlar ve yorumlar


Geçen gün Saba Tümer'i izliyordum, daimi kankalar Demet Akalın ve Alişan konuğuydu Saba'nın ve bi ara sohbet Alişan ve Çağla Şikel'in küslüğüne geldi. Meğer bu, BFF ikili küsmüşler, artık görüşmüyor konuşmuyorlarmış.
İşte, Alişan askerden dönünce Çağla Şikel'le birlikte sabah programı yapmak için anlaşmışlar ama onun askerliği uzayınca Çağla Ş., kocası Emre Altuğ ile TRT'de programa başlamış ama Alişan askerden döndükten sonra da devam etmişler de işte öyle olmayacakmış da bir şeyler. Kısaca işsel nedenlerden kara kedi girmiş aralarına. Ee, peki bana ne bu magazinel ayrıntıdan di mi? Ama ben nedense üzüldüm Çağla Şikel ve Alişan'ın küsmelerine. Çünkü bu "piyasada" öyle çok sıkı fıkı, uzun yıllar süren dostluklar hiç görüyor muyuz? Ya da kaçı magazine, basına yansıyor? Pek yok. Ama bana nedense bu ikilinin dostluğu çok gerçek gözüküyordu, umarım barışırlar yeniden.

Bu arada Çağla Şikel ve Emre Altuğ, Aileler Yarışıyor yarışmasının ultra sıkıcı versiyonunu yapıyorlar iki sezondur, TRT reyting alıyor mu bu programdan şaşıyorum, çok yavan sunuyorlar, nerede Demet Akbağ'ın, Beyaz'ın bu yarışmayı sunuşu. Ben televizyoncu olsam Alişan'la Çağla'nın, Alişan askere gitmeden önce Show TV'de birlikte yaptıkları sabah programını bu yarışmaya tercih ederim. Programı izlemiyordum ama televizyon açısından başarılıydı bence, hem de eğlenceli bir TV ikilisiydiler.


Yine Saba Tümer'in programında, Alişan ve Demet Akalın, yeni single'ları "Melekler İmza Topluyor"u da ilk kez söylediler. Valla şarkı Alişan'ın arabesk okuması hariç oldukça güzel, benim hoşuma gitti yani; tam guilty pleasurelarıma uyuyor :D 
Fakat ben Demet Akalın kadar strateji yoksunu bir popstar görmedim. Sanki ne kadar çabuk kendimi tüketebilirim diye uğraşıyormuş gibi duruyor bazen. Ne demek mi istiyorum, bir bakalım:
Bu yılın başında zaten geçen yıl Mayıs'ta çıkardığı albümünü kliplemeye devam ediyordu, hatırlayın Olacak Olacak falan baya büyük patlama yaşamıştı. Sonra Şubat'ta Fettah Can'la single çıkardı, sonra Haziran'da yine yeni bir mini albüm çıkardı, daha yeni üçüncü klibini çekmişken Alişan'la bu single'ı yaptı, Erdem Kınay'ın bu kış çıkacak proje albümünde 2 şarkısı olacakmış, bir de yine Mayıs'ta yeni albümü geliyormuş! Bence hayranları bile yakında bezecek bu kadar yoğun maruz kalmaya. Ya da strateji falan olmadan da yoluna devam edecek. Göreceğiz.


Son olarak da Asuman Krause, Var Mısın Yok Musun'un sunuculuğunu yapmaya başlamış. Kendisini iyice sunuculuğa-yapımcılığa verdi. Aslında her iki albümünden şarkıları da tutmuştu ama anlaşılan bence kendisi pek istekli değilmiş müzik işinde, TV'de tutununca müziğe veda ediverdi.

Biraz magazinel bu kadar ;)

1 yorum: