16 Ağustos 2011 Salı

Sex and the City televizyona dönüyor! Mu?

IMDb'de okuduğuma göreeee, sıkı durun, Sex and the City 7. Sezon için televizyona geri dönebilirmiş!!

Anlaşılan 3. SATC filmi için olan söylentiler artık yeni TV sezonu yönünde olacak. Vogue'un sitesindeki habere göre Daily Mail'e bir kaynak, "Darren Star (dizinin yaratıcısı) son sözü söyleyecek, ama herkes TV show'un bu franchise'ı yönlendirmek istedikleri yer olduğuna karar verdi." demiş ve durun devamı da var; yapımcılığını da Sarah Jessica Parker yapacakmış. Zaten 2. film hakkındaki kötü yorum ve eleştirilerden sonra yeni bir film yapmak konusunda endişeleniyormuş ama bir TV şovu kesinlikle olmasını istediği bir şeymiş o kaynağın aktardıklarına göre.


Daha önceki söylentilere göre üçüncü film çekilecek ve bu sefer Carrie, Charlotte, Samantha ve Miranda'nın gençlik yıllarının anlatılacağı ve hatta Blake Lively'nin (Gossip Girl'ün Serena'sı) de başrolde olacağı konuşuluyormuş, ama anlaşılan planlar değişikliğe uğrayacak. Bakalım neler olacak?

Bu arada keşke yıllardır Friends için de aynı şeyler söyleniyor ne bir film ne bir reunioncık gördük. Keşke Friends de geri dönse! Çoluk çocuk yeni hayatları da aynı derece eğlendirmeye devam eder bence. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder