14 Şubat 2011 Pazartesi

Gaga'dan yine şaşırtan "kıyafet" ama bu kez BİRAZ farklı

Grammy 2011 kırmızı halı töreni devam ededursun şu anda herkes Lady Gaga'nın az önce törene geldiği hali konuşuyor! "Bu sefer de ne giymiş, eeh farklı olmak için kasıyor hep" gibi düşünüyor olabilirsiniz, hatta çoğu giydiği hala farklı gelse de artık beni şaşırtmıyor (tamam, etten elbisede şaşırdım) FAKAT bu gece yine "geceye damgasını vurdu". Lady Gaga bu sefer hiçbir şey giymedi desem? Ya da giydi ama bilmiyoruz desem? Çünkü bu gece Lady Gaga kölelerin taşıdığı dev bir koza içerisinde geldi!
Dev kozayı veya yumurtayı da Hüseyin Çağlayan (veya yurtdışındaki bilinen adıyla Hussein Chalayan) tasarlamış. Anlaşılan yeni albümü "Born This Way"in adına yaraşır, yaratıcı bir şekilde giriş yapmak istedi törene Lady'miz ve bence oldukça başarılı, ne dersiniz? Yine herkesi konuşturmayacak mı, evet hem de yine gayet yaratıcı bir şekilde! Bu yüzden çılgınlık mı marketing mi diye tartışmaya gerek bile yok; mission accomplished, Lady Gaga'ya kudos!


Bu arada sunucunun, "It is very hard to get a red carpet interview if the person is in an egg." yorumu beni bitirdi! :D (Tr.: "Eğer biri bi yumurtanın içindeyse kırmızı halı röportajı yapmak oldukça zor olacak.")

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder