6 Mart 2011 Pazar

Tüketim çılgını bir ay!

Aslında bunlar zaten güncel medyada da sürekli yer alan şeyler olduğundan blogumda yer versem mi vermesem mi emin olamıyorum. Aslında blogda tamamen kendi ilgimi çeken, merak ettiğim şeylere yer vermeyi düşünmüştüm/düşünüyorum ama Film Festivali olsun Moda Haftası olsun bu tarz kitlesel şehir olaylarına da değinmeyince ıskalamış gibi bir düşünce de bürümüyor değil :?

Neysee hepinizin de bildiği gibi Mart ayı İstanbul'un tüketim ayı olmuş durumda. Hem 40 gün sürecek ve deli indirimler olacağı söylenen Shopping Fest'imiz hem de 3. Kayra Restoran Haftası var Nişantaşı'nda.

Restoran haftası 10-20 Mart arasında sürecek ve Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Bronz, Atiye, Karakol Sokak, Mim Kemal Öke, Teşvikiye, Valikonağı Caddesi, Akkayak Sokak, Topağacı ve Şakayık Sokak’ı kapsayan bölgede bulunan 37, Aşşk Kahve, Beymen Brasserie, CafeiN, Cafe Wien, Cafe Zone, Casita,Cento Per Cento, Corridor, Creperie, Den Cafe, Food Factory, Galata, Hünkar, Kırıntı, Köşebaşı, Mania Gourmet, Maybe Salomanje, Midpoint, Nisantasion, Ottoman, Park Hyatt İstanbul “The Prime”, Park Şamdan, Passage 55, Piyasa, Ranchero, Sushico, The House Cafe Teşvikiye, Therapy, Tribeca, Touch Down, Zanzibar gibi yerleri kapsıyor. Detaylı kampanyalı menüleri gittiğinizde öğrenebilirsiniz.

Shopping Fest ise, 18 Mart-26 Nisan arası ve Nişantaşı, Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi gibi açık hava alışveriş caddelerini/bölgeleri dışında -yanılmıyorsam- İstanbul'daki 100 küsur alışveriş merkezinin de 42'sinde geçerli olacak. İndirimler her mağaza ve alışveriş merkezinde değişiyor. Belirli günlere ait özel fırsatlar vs. var ve tamamını buraya yazmam imkansız :) O yüzden: www.istshopfest.com 'den ayrıntılı tüm bilgilere ulaşabilirsiniz :)

Ne diyeyim, iyi tüketimler o zaman ;P

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder