16 Mart 2011 Çarşamba

Lastik Pabuç Erenköy'de

Bir ay olmuş yeni bir kayıt girmeyeli ki bu resmen rezalet! Oldukça fazla şey birikti aslında yazacak ama outdated oldukları için kayıt girmem saçma olacak :/ Ama bu mesela hala geçerli bir gelişme:


2009 yılında Galata'da, Galata Kulesi'nden Bankalar Caddesi'ne doğru inen yokuşta ilk mağazısını açan "spor ayakkabı butiği" Lastik Pabuç, Bağdat Caddesi'ne ilk şubesini bu Cuma günü Erenköy'de açıyor!

Galata mağazasından
Mağazada her yerde bulamayacağınız çeşit çeşit spor ayakkabı satılıyor ve bunların yanı sıra saatler, t-shirtler, güneş gözlükleri falan filan da var. Bu şubelerinde de yine Nike Sportswear, adidas Originals, Levi's, Vans, Keds, Supra, Sperry Top Sider, Sebago, Superga, Etnies, Es, Emerica, Saucony, Nixon, Timex 80, G-Shock, WeSc, Urbanears, Ontour, DRMTM, Pimpalicious gibi gibi markalardan ürünler olacakmış.

Bu arada sürpriz bir gelişme de mağaza bünyesinde Galatasaray'daki sanat galerisi Edisyon'un da olması. Ayrıca içeride bir de espresso bar olacakmış yani bu cuma Bağdat Caddesi'ne sadece bir spor ayakkabı mağazası açılmıyor, oldukça büyük bir yenilik olacak Cadde için, sabırsızlıkla bekliyorum!

Cadde'ye Lastik Pabuç olsun, Bilstore olsun, hatta cassette butik gibi daha tasarım veya farklı tarz mağazalar bu aralar açılıyor yavaş yavaş, bu da ilginç&hoş bir gelişme.

incelemek istersen: http://www.lastikpabuc.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder