20 Kasım 2011 Pazar

Kahve Dünyası Londra'da!

Öyle fuardı, tanıtımdı, yarışmaydı gibi bir bahaneyle Londra'da değiller; şube açtılar! Evet, Kahve Dünyası Londra'ya şube açtı!


Kahve Dünyası fanı olmasam da, bu bir Türk markası için oldukça büyük bir başarı. Şimdilik ilk şubeyi açmışlar ve sanırım yakında devamı da gelecekmiş. Yeri Piccadily Circus'taymış ve Londra'yı bilenler de bilir, öyle kıytırık bi bölgesinde, kenar mahallesinde falan değil gayet şehrin merkezinde!

Ben acaba isimlerini "Coffee World" olarak değiştirirler mi diye merak etmiştim çünkü -hala öyle mi bilmiyorum- ama bir ara Türkiye'deki menülerinde de hem "Kahve Dünyası" hem "Coffee World" yazıyordu ama bugün Hürriyet Pazar'da Sibel Arna'nın haberine göre adı tabelada "Kahve Dünyası" olarak yazılıymış. Bir Türk olarak gurur verici bir olay :)

Ayrıca yılbaşına kadar Türk kahvesi ve lokumunu da ücretsiz veriyorlarmış, bu da oldukça iyi bir açılış promosyonu olmuş. Belki İngilizlerle başlayıp Türk kahvesi popüler bir sıcak içecek olur, kim bilir :)

2 yorum:

  1. Sadece sansli bir sirket, bizim turk milletini somurmesini cok iyi bilen bir zihniyete sahip, basari hikayelerini kendilerininmis gibi turk milletine lanse eden, yahudi destekli, israilin bas yalakasi ve gizli bankasi. Bir turk olarak bunlari desteklemenin hic bir amaci olmadigini, yapilan tum desteklerin yahudilerin gucunu daha cok artirdiginida kafanizdan cikarmayin

    YanıtlaSil