1 Aralık 2011 Perşembe

Starbucks Card'ınızı aldınız mı?


Eğer bu hafta Starbucks'a gitmişseniz kesinlikle görmüşsünüzdür. Daha önce ABD, Kanada ve birkaç yerde daha olan "Starbucks Card", artık Türkiye'de de var :)

"Peki bu Starbucks Card tam olarak ne oluyor ki?" diyorsanız, diğer mağazaların özel kartlarından çok bir farkı yok. Bir tür sadakat kartı (yani loyalty card). Starbucks Card alıp, internette de kartınızı kaydettirdikten sonra kartınız ile yaptığınız ilk alışveriş sonrası 2 tall içecek kuponu veriyorlar fişinizle beraber. Yani, "bu kartı niye alayım ki" diye düşünüyorsanız en büyük avantajı bu ;) Ayrıca daha sonra minik sürprizler de olacakmış, artık ne olur bilemem.

"Nasıl kullanacağım?" diyorsanız da; bu karta Starbucks kasalarında 25, 50 veya 100 TL yükleyebiliyorsunuz ve daha sonra Starbucks'larda doğrudan bu kartla alışveriş yapabiliyorsunuz. Başka bir yerde geçmiyormuş ve içinden geri kalan paranızı da alamıyormuşsunuz ama.

Aslında bana göre her yapılan alışveriş sonrası biraz da parapuan gibi bir şeyler birikse (D&R kartında vs. olduğu gibi) daha mantıklı bir kart olurmuş. Ama yine de alınabilir, en azında 2 tall içecek için değer yani hahah :)

bu da benim Starbucks kartım :)

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Starbucks Card ile ilgili değerlendirmeleriniz bizi çok mutlu etti.

    Sizin de bahsettiğiniz gibi Starbucks Card; ön ödemeli ve tekrar yükleme yapılabilen bir hediye kart uygulamasıdır.

    Kart uygulaması ile detaylı bilgiye mağazalarımızdan ya da Starbucks Card’a özel web sitemizden ulaşabilirsiniz; www.starbucks.com.tr/kart

    Starbucks kartınızı keyifli günlerde kullanmanızı dileriz :)

    Saygılarımızla,

    Deniz Kaya
    Starbucks Türkiye

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, keşke bi de twitter hesabında paylaşsanız yazımı :)

    YanıtlaSil