4 Aralık 2011 Pazar

Cupcake çılgınlarına süper haber!

yummy cupcakes, cupcake, cupcake istanbul, yummy cupcake caddebostan, istanbul
ABD'deki ünlü cupcake'ci Yummy Cupcakes Türkiye'ye geldi! Hem de ABD hatta Los Angeles dışındaki ilk şubesi Bağdat Caddesi'ndekiymiş. Aylin Kosova Bilgin ve Gamze Tanrıvermiş adlı iki Türk girişimci bizzat sahibi Tiffini Soforenko ile konuşup franchise'ı açmak için anlaşmışlar. Tabii böyle tutmuş bir yerin yurtdışındaki ilk şubesini Türkiye'de açması biraz garip. Ama tutar da yani Türk insanı cidden yeni yabancı markalara açık.

Bir de şu son yıllarda deli gibi bir cupcake çılgınlığı var farkında mısınız? Özellikle 15-35 yaş gibi geniş bir aralıktaki kızların kadınların çoğunda bir cupcake hayranlığı var. Onların süslü, cicili bicili olanlarını twitter'larında, facebook'larında ve de özellikle tumblr'larında paylaşıyorlar. Hele tumblr online cupcake sitesi neredeyse(!) Cadde de iyi bir yer seçimi olmuş bunun için, o yüzden tutar mı tutar.


yummy cupcakes, cupcake, cupcake istanbul, yummy cupcake caddebostan, istanbul
yummy cupcakes, red velvet, cupcake, cupcake istanbul, yummy cupcake caddebostan, istanbul
Renee Zellweger'ın favorisi Red Velvet
Fiyatları da şöyleymiş: mini cupcake’ler 5-6 TL, normal boysa 8-9 TL arasında. 350 farklı çeşitte cupcake varmış! Ve de en önemli özellikleri gıda boyası, kimyasal katkı malzemesi ve transyağların kullanılmamasıymış. Ayrıca magazinel bir bilgi olarak da: Katherine Heigl’ın babyshower partisine Yummy Cupcakes cupcake yapmış. Diane Keaton, James Cameron, Andy Garcia ve Steve Carell gibi birçok ünlü müşterileri varmış hatta Renee Zellweger’in en sevdiği çeşit "Red Velvet" imiş.* Yani "Hollywood starlarının cupcakecisi"!

yummy cupcakes, cupcake, doğumgünü cupcake, birthday cupcake, cupcake istanbul, yummy cupcake caddebostan,Yummy Cupcakes'in yeri Caddebostan'da, CKM'nin tam karşısında. Bir haftasonu sinemaya girmeden önce veya güzelce filminizi izledikten sonra bu muhteşem cupcake'lerle kendizi ödüllendirebilirsiniz bence :)

Fotoğrafları kendi sitelerinden aldım, daha detaylı bakabilirsiniz siz de ama siteleri fazla amatör duruyor: http://yummycupcakes.com


http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=19381218

2 yorum:

  1. Ayyy harika görünüyorlarrr :) Güzel bir paylaşım olmuş ;)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler :) valla harika görünüyorlar ama sanırım amerikadakiler böyle harika, bu istanbuldaki mağazaya gittim fotolardaki ihtişam yoktu, ama yine de güzeller tabii ;)

    YanıtlaSil