1 Kasım 2011 Salı

Paris'e hayran bırakan film: Midnight in Paris


Woody Allen aynısını Vicky Christina Barcelona'da da yapmıştı, filmi izlerken hayran hayran Barselona'nın her bir yanına bakıyordunuz ve film bitiminde Barselona'ya aşık olmuş bir şekilde filmden ayrılıyordunuz.
Ki ben birkaç kez Barselona'ya gitmiş olmama rağmen filmi izledikten sonra resmen başka bir şekilde hayran kalmıştım şehre!

Aynı şey Midnight in Paris'te de başınıza geliyor! Paris alttan alta film boyunca hayran bırakacak şekilde gösteriliyor, diyaloglarla bu hayran kalma olayı da işleniyor. Resmen film boyunca bir yandan Paris güzellemesi yapılıyor!
Film bitti ve ben yine "Paris!" diye kalakaldım. Woody Allen bir şehri nasıl iyi göstereceğini biliyor cidden. Keşke İstanbul'da da geçen bir film çekse!


Film hakkında pek bir şey söylemedim ama film de çok güzel, ben bayıldım. Hikaye ve konu aslında yeni olmayan bir konu ama çok özgün bir şekilde işlenmiş ve filmi merakla izliyorsunuz. Sadece finalini sevemedim filmin çünkü bana çok havada kalmış geldi. Bir de Owen Wilson'ın kitabınının akıbetini merak ettim. :)

Oyunculuk falan zaten süper ama bir özel teşekkür de görüntü yönetmenine gitmeli; filmin renk tonları çok güzeldi. Zaten tamamı da güzel, o yüzden kaçırmadan gidin derim Midnight in Paris'e. ;)

Filmin bir de konuk oyuncusu var hem de: Carla Bruni!

1 yorum:

  1. bence de muhteşem bi film olmuş ayn ı şeyi düşündüm ben dee vicky cristina gibi aşık oldum parise ben de (((:

    YanıtlaSil