4 Mayıs 2013 Cumartesi

İstanbul için 2013 yazı = konser yazı

Hatırlarsanız birkaç ay önce "Türkiye'ye konser için yabancı ünlü akını" şeklinde bir yazı yazmıştım. Sonradan açıklanan konserlerle o yazı o kadar kısıtlı kaldı ki, resmen tekrardan bu yazıyı yazma zorunluluğunda hissettim kendimi.

İstanbul için 2013 yazı tam anlamıyla bir konser yazı olarak akıllarda kalacak bence. En başta Vodafone İstanbul Calling sağolsun, Rock'n Coke falan derken; ne konser vermeyen yabancı şarkıcı/grup kalacak ne de konser olmayan gün kalacak.


Rock'n Coke 2013'ün programı henüz açıklanmamış olsa da Vodafone İstanbul Calling'in programı gerçekten göz kamaştırıyor. Rihanna konseriyle başlayacak İstanbul Calling'in; Iron Maiden, Tiesto, Anthrax, Ke$ha, Sigur Ros, The Prodigy, The National, Placebo, Zaz, 30 Seconds to Mars, The Maccabees, Snoop Dogg vs vs diye uzayan kocaman bir listesi var! Daha detaylı şuradan bakabilirsiniz: http://www.istanbulcalling.com

Daha bunun Rock'n Coke'u var! Bi de tabii Roger Waters konseri gibi bu iki dev etkinliğin haricinde konserler de olacağını düşünürsek tam bi bombardıman diyebiliriz. Bi de yaz boyunca Kuruçeşme Arena ve Harbiye Açıkhava'da konser verecek yerli sanatçıları da düşünecek olursak, İstanbul'da bu yaz konsersiz bir gün bile geçmeyecek demek pek de abartılı olacağa benzemiyor :)

10 yorum:

  1. Lana Del Rey, Lenka ve Pitbull'da geliyor

    YanıtlaSil
  2. yeni yazılar ne zaman gelecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım yakında yeniden yazmaya başlayacağım, bi müddet daha var :)

      Sil
  3. merakla bekliyorum cevap için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. yeni yazılarını gerçekten çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  5. yeni yazı isteriz :p

    YanıtlaSil
  6. yeni yazılar ne zaman gelecek? :(

    YanıtlaSil
  7. yeni yazı gelsin

    YanıtlaSil
  8. yeni yazı istiyozzzzzzzzzzzzzzzzz duy sesimi!

    YanıtlaSil
  9. son yazını yazalı 2 sene oldu ama ben pes etmedim! nolur yeni yazı GELSİN!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil