7 Şubat 2012 Salı

Çıldırmasyon: Lego & Moleskine bir araya gelirse


Zate Moleskine defterler -fiyatı bir kenara atarsak- stil ve rahatlık açısından en güzel defterler, bir de böyle farklı tasarımlar çıkarmıyorlar mı, resmen hayran kalıyorum! :)

Hatırlıyor musunuz bilmiyorum, daha önce Star Wars, Pac-Man, Peanuts (yani Snoopy :)) vs. ile farklı koleksiyonlar çıkarmışlardı, şimdi sıra Lego'da!

Ve benim en sevindiğim ve beğendiğim bunlar oldu, tasarımlar süper! Çocukken bir lego delisi olarak büyüdüğümden, bu defterleri gördüğüm gibi aşırı sevindim. 1 Mart'ta çıkacaklarmış ve kararlıyım kesin bu defterlerden alacağım :)








Tasarımı çok sevimli, içinden stickerlar ve lego bookmark da çıkıyormuş. Kapaklarında da gerçek bir lego parçası bulunuyor, fotolardan görebileceğiniz gibi ve üzerine kendi lego parçalarınızla da birkaç minik ekleme yapabilirsiniz siz de :)


Fiyat da küçük boy 37 TL, büyük boyu 51 TL gözüküyor internet sitesinde.

İçinden çıkacak stickerlar :)

5 yorum:

  1. snoopy ile olan tasarimlari uzerine bir post yaparsan super olur emre

    YanıtlaSil
  2. ya o pek güncel değil şimdi, geçen yıl olmuştu çünkü :) amaaa burada bilgi var http://www.moleskine.com/about_us/news/moleskine_meets_peanuts.php ;)

    YanıtlaSil
  3. Hey there, I'm a new blogger coming from Soraga, Italia who found you on http://buboyleymis.blogspot.com/. Would you have any advice for those looking into blogging? I'm planning
    to launch my own page soon but I'm a bit lost on everything. Could you recommend starting off with a free platform like LifeType or go for a paid option? I'm faced with so many options and
    it's all so overwhelming... Any tips?

    Also visit my homepage; 13001

    YanıtlaSil
  4. I've already been online now for almost five today, and after I came across blogger.com on http://buboyleymis.blogspot.com/, I was very happy to.. In my view, if all web site entrepreneurs and bloggers developed ideal content as you did, the web will be a lot more advantageous than at any time before.

    Feel free to surf to my web page: elliptiska

    YanıtlaSil
  5. I'm impressed at how straight forward you make this topic look via your articles, although I must admit I still don't quite understand it.
    It seems too complicated and extremely broad for me.
    I am looking forward to your following publishings, I will try to get the gist of it.


    My weblog :: hjälmar

    YanıtlaSil