13 Ağustos 2010 Cuma

Şehirde yenilikleer!

Şehirde yenilikler fazla mı oldu emin değilim çünkü geleli bir hafta oluyor ve henüz araştıramadım her şeyi ama birkaç değişiklik:
  • Midpoint menüsünü yeniden yenilemiş. Fiyatlar yine artmış tabii ama menüde değişikliklere de gidilmiş. En büyük değişiklik olarak Midpoint'lerde artık pizza da yiyebileceksiniz. Ben sıcak yaz gününde pizza yemek istemedim ama yine menüye yeni eklenen limon soslu tavuk'u yedim, hem hafif hem lezzetliydi, tavsiye ederim. ;)
  • House Cafe'nin de menüsü yenilenmiş, özellikle kahvaltı menüsüne baya bi yeni ekleme var. Gözleme gibi ilginç seçenekler bile var, benim en çok dikkatimi çeken ise tatlı menüsündeki çikolata ve çilekli pizza! Herhalde daha belgian waffle veya krepvari bir şey gibi olur diye düşünüyorum. Henüz yiyip size yorumumu aktaramadım çünkü kendimi yine beyaz çikolata parçalı brownie'ye teslim ettim! Yanında gelen dondurmasıyla mükemmel bir tat, verdiğiniz fiyata değiyor -her ne kadar 1-2 tl indirseler daha makul olacak olsa da-
  • Cadde'ye Chocolate açılmış! Daha önce Kalamış'ta bir tane vardı ama tutmayıp kapanmıştı hatta sonradan yerine açılan Home Store Cafe de tutmadı kapandı, o yer tutmuyor neden bilmem ama benden söylemesi.
  • Etiler'de ChinaStix diye daha fast-food'vari Çin ve Uzakdoğu mutfağı restoranı açılmış. Etiler Casita'nın yanında.
  • Veee asıl bomba: Cadde'ye KafePi açılıyormuş! Caddebostan olmasını beklerdim ama Suadiye'ye açılacakmış. Cadde'nin en havalı ve üst sınıf mağazaları oradayken, KafePi gibi nispeten daha "salaş" bir yerin orada açılması biraz alakasız olacak ama neyse artık. Barların yoğunlukta olduğu Caddebostan, İskele Sokak civarı hem onlar hem de Cadde için daha iyi olabilirmiş.